Përparësitë tona

Kompania jonë është një prodhues profesionist i pllakave të ndryshme me fllanxha, me pajisje të shumta stampuese, mbi 20 makineri shpimi CNC dhe pajisje të plota testimi.Kompania jonë prodhon standarde të ndryshme japoneze, gjermane, australiane, amerikane dhe kombëtare për fllanxha, boshllëqe fllanxhash, pjesë stampimi dhe aksesorë të ndryshëm stampues në formë të veçantë.Ne gjithashtu mund të përpunojmë pjesë të ndryshme të stampimit sipas kërkesave të vizatimit të klientit.

Klientët tanë

WBRC
DIELEKTRIK
BIOPTIKA
VEPRIM
FLASH
PAJAK
NDËRTUES I KARRIERËS
ECKARD