Нашите предности

Нашата компанија е професионален производител на различни прирабнички плочи, со повеќекратна опрема за штанцување, над 20 CNC машини за дупчење и комплетна опрема за тестирање.Нашата компанија произведува различни јапонски, германски, австралиски, американски и национални стандарди за прирабници, празни места за прирабници, делови за печат и разни додатоци за печат во специјална форма.Ние исто така можеме да обработиме различни делови за печат според барањата за цртање на клиентите.

Нашите клиенти

WBRC
ДИЕЛЕКТРИЧНИ
БИОПТИКА
АКЦИЈА
БЛЕСКУВАЊЕ
ПАЈАК
ГРАДЕТЕЛ НА КАРИЕРИ
ЕКАРД